Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.05.2014 14:23 - Свобода в мислите или затвор в илюзията
Автор: glaqm Категория: Тя и той   
Прочетен: 2693 Коментари: 4 Гласове:
43


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image
Имало едно време велико племе, което живеело в свят много далечен от нашия собствен. Дали е бил отдалечен в пространството или във времето, или дори извън времето, ние не знаем това. Те живеели в състояние на омагьосване и радост, които малко от нас смеят да повярват, че са възможни днес, освен в онези редки върховни изживявания, в които зърваме истинския потенциал на живота и ума.
Един ден шаманът на племето свикал всички. Събрали се те около него и той заговорил сериозно: „Приятели – казал той – съществува свят, който се нуждае от нашата помощ. Земя е неговото име и съдбата му зависи от баланса. Неговите човеци са достигнали критичната точка в колективното си раждане, което ще е безуспешно без нашата помощ. Кой ще бъде доброволец за мисия в това време и пространство, за да окаже помощ на човечеството?”
- „Кажи ни повече за тази мисия” казали всички.
- „Радвам се, че попитахте, защото не е нещо леко. Ще ви вкарам в транс, дълбок транс, толкова пълен, че ще забравите кои сте. Ще живеете човешки живот, и в началото напълно ще сте забравили своя произход. Ще сте забравили дори и езика ни и собственото си истинско име. Ще сте отделени от чудесата и красотата на нашия свят и от любовта, която обгражда всички ни. Всичко това дълбоко ще ви липсва, но вие няма да знаете какво точно ви липсва. Ще помните единствено любовта и красотата, които знаем за нормални, като един копнеж в сърцето. Паметта ви ще приеме формата на интуитивно познание, че един по-красив свят е възможен, докато се прехвърляте в болезнено обезобразената Земя.
Докато израствате в този свят, познанието ви ще е под постоянна атака. Ще ви бъде казвано по безброй начини, че един свят на унищожение, насилие, робски труд, безпокойство и деградация е напълно нормален. Може да има пероди, в които сте напълно сами, без спътници, които да потвърждават познанието за един по-красив свят. Възможно е да изпаднете в такова дълбоко отчаяние, каквото ние в нашия свят на светлина не можем дори да си представим. Но независимо от всичко, една искрица познание винаги ще остане с вас. Спомен за истинския ви произход ще е вграден в ДНК-то ви. Тази искра ще стои във вас, неугасваща, докато един ден не бъде събудена.
Виждате ли, въпреки че ще се чувствате понякога напълно сами, вие всъщност няма да сте сами. Аз ще ви изпратя помощ, която ще преживеете под формата на свръхестествени преживявания, които после ще опишете като „трансцендентни”. За няколко мига или за няколко часа на ден вие ще се събудите отново за красотата и радостта, които са предопределени да бъдат. Ще ги видите на Земята, защото въпреки че планетата и жителите й са дълбоко наранени, там все още има красота, проектирана от минало и бъдеще в настоящето като обещание за това какво е възможно, и напомняне за това какво е истинско.
Вие също така ще получавате помощ един от друг. Като започнете да се събуждате за мисията си, вие ще срещате други от нашето племе. Ще ги разпознаете по общата си цел, ценности, интуиции, и по сходството на пътищата, които сте извървели. Докато положението на планетата Земя достига критични граници, вашите пътища ще се пресичат все по-често. Времената на самота и на мислите, че сигурно сте луди, ще са приключили.
Ще откривате хората от племето ви навсякъде по Земята, и ще разбирате за тях чрез технологиите за комукация, използвани на тази планета. Но истинската промяна, истинското ускоряване, ще се случи при събиранията лице в лице на специални места по Земята. Щом много от вас се съберете заедно вие ще започнете нов етап от вашето пътуване. Пътуване, което, уверявам ви, ще приключи където е започнало. Тогава мисията, която е стояла във вашето подсъзнание ще разцъфне в съзнанието. Вашият интуитивен бунт срещу света, представян ви като нормален, ще се превърне в категорично начинание да създадете един по-красив свят.
В миговете на самота винаги ще търсите начин да убедите себе си, че не сте полудели. Ще правите това, казвайки на хората какво не е наред със света, и ще се чувствате предадени, когато не слушат думите ви. Ще сте гладни за истории за несправедливост, жестокост и екологични катастрофи, които потвърждават валидността на интуицията ви, че съществува един по-красив свят. Но след като напълно сте получили помощта, която ще ви изпратя, и заедно с ускоряването на събиранията ви, вече няма да има нужда да правите това. Защото вие ще Знаете. Енергията ви ще се насочи към активното изграждане на този по-красив свят.”
Една жена от племето попитала шамана, „Откъде знаеш, че това ще проработи? Сигурен ли си, че шаманските ти способности са достатъчно могъщи, за да ни изпращаш на такова пътуване?”
Шаманът отговорил:„Зная, че ще проработи, защото съм го извършвал вече много пъти. Много вече са били изпратени на Земята да живеят човешки животи и да положат основите за мисията, която ще предприемете сега. Упражнявал съм се! Единствената разлика е, че този път много от вас ще отидат там наведнъж. Новото във времената, в които ще живеете е, че събиранията започват вече да се случват.”
Един мъж от племето попитал, „Има ли опасност да се изгубим в този свят и никога да не се събудим от шаманския транс? Има ли опасност отчаянието, цинизмът, болката от раздяла, да са толкова силни, че да изгасят искрата на надежда, искрата на нашата истинска природа и произход, и да бъдем отделени завинаги от нашите близки?”
Шаманът отговорил, „Това е невъзможно. Колкото повече сте изгубени, толкова по-силна помощ ще ви изпратя. Възможно е да я изживеете тогава като срив на вашия личен свят, загубата на всичко що е важно за вас. Но след време ще осъзнаете дарът в това. Ние никога няма да ви изоставим.”
Друг мъж попитал:„Възможно ли е мисията ни да се провали, и тази планета Земя да загине?”
Шаманът отговорил: „Ще отговоря на въпроса ти с един парадокс. Невъзможно е мисията ви да се провали. И все пак, успехът й зависи от собствените ви действия. Съдбата на света е във ваши ръце. Ключът към този парадокс лежи вътре във вас, в чувството, което носите, че всяко от вашите действия, дори и личните ви вътрешни терзания, имат космическа значимост. Ще знаете тогава, както знаете сега, че всичко, което правите е от значение. Бог вижда всичко.”
Нямало повече въпроси. Доброволците се събрали в кръг и шаманът минал покрай всеки от тях. Последното, което всеки видял, било как шаманът им духва пушек в лицето. Те влезли в дълбок транс и засънували себе си в света, в който се намираме днес.Гласувай:
43
01. anonimen65 - dali tova e
25.05.2014 18:53
istoriata na siianite balgari?shte se provali li tazi im misia v dneshnite zemni vremena?
цитирай
2. savremennik - Кaто основна цел на всички тези д...
25.05.2014 22:06
Кaто основна цел на всички тези доброволци виждам да повишат човешкото съзнание, като предават информация, която отваря умовете и помага на хората да си спомнят онова, което дълбоко в себе си вече знаят за естеството на живота, Сътворението и протичащата трансформация в момента. Това им помага да влязат в синхрон отново със своя Висш Аз и да проникнат до вечните си знания
цитирай
3. анонимен - точно така е, да
26.05.2014 00:18
Друг мъж попитал:„Възможно ли е мисията ни да се провали, и тази планета Земя да загине?”
Шаманът отговорил: „Ще отговоря на въпроса ти с един парадокс. Невъзможно е мисията ви да се провали. И все пак, успехът й зависи от собствените ви действия. Съдбата на света е във ваши ръце. Ключът към този парадокс лежи вътре във вас, в чувството, което носите, че всяко от вашите действия, дори и личните ви вътрешни терзания, имат космическа значимост. Ще знаете тогава, както знаете сега, че всичко, което правите е от значение. Бог вижда всичко.”
Нямало повече въпроси. Доброволците се събрали в кръг и шаманът минал покрай всеки от тях. Последното, което всеки видял, било как шаманът им духва пушек в лицето. Те влезли в дълбок транс и засънували себе си в света, в който се намираме днес.
Благодаря за поста съгласен съм, който търси истината ще я намери, който иска да промени света в по-добро място ще го направи, трябва всички да заработим заедно да се отдадем на: Любовта и Светлината, да забърбим всичко отрицателно, колкото и да ни е трудно, колкото и лоши хора да се изправят срещу нас, трябва да ги преборим и да не се оставяме да ни погълнат в тъмният си свят, който са изградили.
цитирай
4. vlajniochi - Когато стигнеш ниво на осъзнаване, ...
26.05.2014 02:56
Когато стигнеш ниво на осъзнаване, разкриваш друга реалност по-истинска от настоящата покриваща красотата с прах и илюзия така ревностно бранена. Въпреки манипулативните методи и опити за контрол, истината е изявена и все по доближаваща се.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: glaqm
Категория: Тя и той
Прочетен: 91720
Постинги: 38
Коментари: 88
Гласове: 1358
Архив
Календар
«  Януари, 2019  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031